De Nieuwe Mac-lineup: Alles Wat je Moet Weten Over de M3-chip

Apple MacBook M3 Chip
31 okt

Tijdens het ’Scary Fast’ evenement heeft Apple de nieuwste generatie Mac-devices onthuld, aangedreven door hun revolutionaire M3-chip en wij vinden het ronduit indrukwekkend. 

MacBook Pro. De ultieme pro-laptop.

MacBook Pro gaat op volle kracht vooruit met M3, M3 Pro en M3 Max, drie extreem geavanceerde chips die ook bij de zwaardere workflows nog betere prestaties neerzetten en meer mogelijkheden bieden. Tel daar de toonaangevende batterijduur – tot 22 uur – en een prachtig 14-inch of 16-inch Liquid Retina XDR-display bij op, en het resultaat is een pro-laptop die zich met niets laat vergelijken.

Nu verkrijgbaar in spacezwart, spacegrijs en zilver.

iMac.
Krijgt het allemaal gedaan op het werk. Allemaal in één iconisch design.

iMac. De beste all-in-one computer ter wereld voor het bedrijfsleven. Nu met de superkracht van de M3-chip. Een schitterend 24-inch display³. Een eigenzinnig design.

En de beste camera, microfoons en speakers. iMac is perfect voor productiviteit.

De ervaren Apple Consultants van Cloudcarrier helpen jou in de beste hardware-keuze voor jouw organisatie. Doordat wij zowel het advies, de aanschaf, de implementatie en uiteindelijke beheer en support bieden, heb je een one-stop shop voor al je Apple vraagstukken. De nieuwe MacBook Pro en iMac met M3-chips zijn vanaf dinsdag 7 november 2023 verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie, om je vragen te beantwoorden, of om je bestelling te plaatsen.

1. Batterijduur bij het afspelen van films in de Apple TV-app. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
2. De schermen van de 14-inch en 16-inch MacBook Pro hebben ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meten de schermen 35,97 cm en 41,05 cm diagonaal (daadwerkelijke displays zijn kleiner).
3. Daadwerkelijke diagonale afmeting van het scherm is 59,69 cm.

Klaar om over te stappen op Apple?

Vul het formulier hieronder in!

Contactformulier