Cloudcarrier winnaar Aerohive Runner UP Innovation Award

Cloudcarrier heeft afgelopen donderdag de Aerohive Runner UP Innovation Award gewonnen. Met het Cloudcarrier team zijn we direct aan de slag gegaan toen Aerohive zijn platform openstelde voor ontwikkelaars. Zo hebben we twee verschillende applicaties geschreven die samenwerken met de Aerohive Hivemanager NG.

Één applicatie is een iPad app om gasten een unieke WPA2 code te laten genereren om toegang te krijgen tot het gast Wi-Fi netwerk. Dit zorgt voor een veilige verbinding en een “Wow!” effect bij bezoekers. Deze app is in zijn laatste fase beland en zal binnenkort beschikbaar zijn in de Apple App Store.

De tweede innovatie is dat wij de Aerohive Access Points laten uitlezen in het Cloudcarrier dashboard. In ons dashboard houden wij de gezondheidsstatus bij van al onze diensten en devices. En nu dus ook van Aerohive apparatuur. Hierdoor kunnen we vanaf twee perspectieven het Wi-Fi signaal bekijken. Zowel de kant van een client zoals een MacBook als die van het Aerohive Access Point. Hiermee kunnen we exact uitmeten hoe de kwaliteit is van het Wi-Fi signaal.

Wij willen Aerohive bedanken voor de Award en de mooie samenwerking!

Team Cloudcarrier ?

Cloudcarrier-Aerohive-Runner-UP-Innovation-AwardCloudcarrier Aerohive Runner UP Innovation Award