Cloudcarrier genomineerd voor de BKL Award 2022

Cloudcarrier is genomineerd voor de Bedrijfskring Lelystad Award 2022.
24 nov

Gisteren werd bekend gemaakt dat Cloudcarrier is genomineerd voor de BKL Award 2022. Daarmee zijn we 1 van de 3 bedrijven die kans maakt op de Award. Tijdens het BKL Gala op zaterdag 14 januari 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt. De Award is een publieksprijs die wordt toegekend door deelnemende bedrijven van de BKL en is daarmee een erkenning van ondernemers voor ondernemers.

Leden van Bedrijfskring Lelystad (BKL) die die avond op het gala aanwezig zijn, kunnen ter plekke hun stem uitbrengen. Het bedrijf die aan het einde van de avond de meeste stemmen heeft wint de Award. Nu we al zo ver zijn willen we ook graag winnen, maar we zijn al enorm dankbaar überhaupt genomineerd te worden!

2022 is een bijzonder jaar voor Cloudcarrier

Alhoewel ieder jaar voor ons bijzonder is, zal 2022 voor Cloudcarrier de boeken ingaan als een extra bijzonder jaar. We hebben in 2022 meerdere mijlpalen bereikt en de grootste komt er binnenkort nog aan. Hieronder een opsomming van de top 5 zaken naast de BKL Award die dit jaar zo bijzonder maakt.

1 – Cloudcarrier bestaat 10 jaar

Op 4 december is het precies 10 jaar geleden dat oprichters Michael Linszen en Bas de Gruijter samen hun handtekening zetten bij de Kamer van Koophandel. Wat begon met een gezamenlijke droom met een klein kamertje als kantoor, is in 10 jaar uitgegroeid tot een professioneel ICT bedrijf met 14 medewerkers. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijk ICT bedrijf met klanten van Zeeland tot Groningen

2- Nieuwe website

In augustus is onze compleet nieuwe website live gegaan. Daardoor sluit de site inhoudelijk nog beter aan bij onze dienstverlening en heeft hij een frisse nieuwe look gekregen. Een andere belangrijke wijziging die we hebben doorgevoerd zijn de foto’s die te zien zijn op de site. In plaats van stock foto’s staan er op de foto’s die je op onze website ziet medewerkers die bij ons in dienst zijn en ook in ons eigen kantoor.

3- De servicedesk krijgt een dedicated manager

Door het groeiende aantal klanten, producten en diensten is ook onze ICT servicedesk in korte tijd flink gegroeid. Daarom is per 1 juli een dedicated servicedesk manager gestart.

De servicedesk manager waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening maar ook de ontwikkeling van de support medewerkers. Door het maken en uitvoeren van persoonlijke ontwikkelplannen zal de dienstverlening de komende tijd op een nog hoger niveau komen.

4- Van MBO stagiair tot HBO leerling met vast dienstverband

De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Een vast onderdeel van een dienstverband bestaat daarom uit het beschikbaar stellen van een opleidingsbudget. Naast een aantal verplichte trainingen zijn medewerkers ook vrij om zich te verdiepen in materie die ze zelf interessant vinden. Mede door de komst van de servicedesk manager wordt dit verder verankerd in onze cultuur.

Cloudcarrier is al jaren leerbedrijf en heeft in die tijd meerdere stagiaires begeleid. Enkele van hen zijn daarna ook bij ons in dienst gekomen. Een van deze in dienst gekomen stagiairs rondde afgelopen zomer zijn MBO af. Door middel van het maken van flexibele afspraken over werktijden en beschikbaar budget studeert hij sinds september aan het HBO.

5- Maatschappelijke bijdrage aan Lelystad

Met het toenemen van het aantal medewerkers van 4 naar 14 personen en een gezonde bedrijfsvoering is er ook ruimte gekomen voor andere zaken. Om ook maatschappelijke impact te maken, is een van de medewerkers onderdeel geworden van de matchgroep van de Lelystadse Uitdaging.

Deelnemers van deze matchgroep zorgen door gebruik te maken van hun netwerk dat verenigingen en stichtingen met een hulpvraag gekoppeld worden aan (lokale) bedrijven.

Nominatie BKL Award 2022

Wij helpen (MKB) bedrijven zonder eigen ICT personeel te groeien door als ICT partner de ICT infrastructuur veilig in te richten én efficiënt te beheren! Ons motto is dan ook: ‘De werkplek waar je blij van wordt, dat regelen wij voor je!’

Onze expertise ligt op het gebied van Apple Zakelijk, Google Workspace, zakelijk WiFi en VoIP zakelijk telefonie.

Ons hele team is verheugd om als bedrijf bij een selecte groep genomineerden te horen. We zijn trots op de nominatie voor de BKL Award 2022 en kijken uit naar de prijsuitreiking in het AGORA Theater.