Cloudcarrier en Doxflow bundelen hun krachten

Cloudcarrier & Doxflow samenwerking
21 sep

Vanaf 1 september slaan Cloudcarrier en Doxflow de handen ineen. Cloudcarrier is dé specialist in Apple ICT-omgevingen, terwijl Doxflow printers met goede service levert. Beide bedrijven richten zich op het MKB en zijn elkaar al regelmatig in de markt tegengekomen. Ze vullen elkaar aan om de perfecte werkplek te creëren voor bedrijven en hun werknemers. De samenwerking is gebaseerd op het gezamenlijke doel om elkaars klanten te ondersteunen, met service die wordt geleverd door toegewijde teams. Dit is hoe de partners zich onderscheiden van anderen in de markt!

‘We waren al een tijdje op zoek naar een partij in de printermarkt die we blind kunnen vertrouwen en waar we als ondernemers een klik mee hebben. Bij Doxflow werd letterlijk meteen de telefoon opgenomen en zaten we snel aan tafel, iets wat we niet vaak meemaken. Dat, naast hun inhoudelijke kennis van de markt, gaf meteen een heel goed gevoel’, aldus Michael Linszen van Cloudcarrier. 

David Duparc van Doxflow vult aan: ‘Wij vinden goede service het allerbelangrijkste in onze markt, hier onderscheiden wij ons echt mee.. We merkten dat Cloudcarrier precies dezelfde details belangrijk vindt. En Michael en zijn compagnon Bas zijn twee echte ondernemers. Dat gevoel is de basis van onze samenwerking waar wij veel van verwachten.’ 

Over Cloudcarrier

Het motto van Cloudcarrier is: ‘Dé werkplek waar je blij van wordt, dat regelen wij voor je!’ Cloudcarrier is een landelijk opererend ICT bedrijf. We doen alles van systeembeheer tot zakelijk WiFi, van werken in de cloud tot zakelijke telefonie. Een one-stop-shop voor al jouw ICT diensten!

Cloudcarrier logo

Over Doxflow

Doxflow levert sinds 2016 printers aan het MKB. Gewoon altijd kunnen printen zonder gedoe vinden wij heel belangrijk. We leveren printers met superieure service in eigen beheer en hebben langdurige samenwerkingen met de beste printerfabrikanten.