Hoe gebruik je de Jabra Panacast?

Hieronder hebben wij 2 casussen uitgewerkt waarin beschreven wordt in welke verschillende situaties de Jabra PanaCast toegepast kan worden. In de eerste casus vertellen wij hoe de Jabra PanaCast gebruikt wordt voor een online meeting waarbij 1 persoon presenteert. In de tweede casus bespreken wij de voordelen bij een bijeenkomst die deels online plaatsvindt waar 2 a 3 personen op 1.5 meter op locatie aanwezig zijn.

De oplossing voor een vergadering waarbij 1 persoon online presenteert

Scholen maar ook trainers en coaches staan vandaag de dag voor een uitdaging om hun kennisoverdracht online op afstand uit te voeren. Uiteraard is dit een volledig andere werkwijze dan docenten gewend zijn. De Jabra PanaCast is dé oplossing voor het verbeteren van de online lessen/cursussen. De 180˚ camera zorgt voor een breder zicht en de “automatisch-volgen” technologie zorgt voor een interactieve les of cursus. Om het gehele systeem compleet te maken bevat het ook een speaker (Speak 750) zodat je overal te verstaan bent en de presentator ook alle deelnemers duidelijk kan horen.

Kortom, de Jabra PanaCast is dé oplossing voor het creëren van een betere online leeromgeving.

Actie Jabra PanaCast

Van € 1119 naar € 725

Jabra Panacast “meeting room in a box

  • Jabra PanaCast
  • Tafel standaard
  • Jabra Speak 750
  • Jabra PanaCast HUB USB

De videovergadering waar 2 of meer mensen in één vergaderruimte online deelnemen aan een online meeting. 

Communication is the key to success.

In deze tijd waar veel vanuit huis wordt gewerkt, is de Jabra PanaCast (videovergadering systeem) de oplossing om een professionele en kwalitatieve vergadering te organiseren. Bestaande laptops of computers zijn vaak voorzien van slechte (of zelf helemaal niet) van een webcam. Hierdoor moeten collega’s een videovergadering met hun privé smartphone bijwonen, om zo toch op beeld mee te kunnen doen.

Met dit systeem is het mogelijk om de 1.5 meter afstand te bewaren met je collega’s die in dezelfde ruimte de vergadering bijwonen. De 180˚ camera zorgt er namelijk voor dat de spreiding gemaximaliseerd wordt, waardoor het zicht oppervlak verbeterd wordt t.o.v. de webcam van je laptop. Naast het vergrote oppervlak beschikt het systeem ook over de intelligent zoom functie. Deze functie zoomt automatisch in op de personen die in dezelfde ruimte zijn. De Jabra PanaCast bevat ook een speaker (Speak 750) met een ingebouwde microfoon voor een optimale video en audio ervaring.

Kortom, de Jabra PanaCast is de oplossing voor het verbeteren van een online vergadering. 

Demo Jabra PanaCast meeting room in a box

Ben je geïnteresseerd in de Jabra panacast?

Aanvraag formulier Jabra Panacast

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.