Hoe gebruik je de Jabra Panacast?

Hieronder hebben wij 2 casussen uitgewerkt waarin wij vertellen hoe de Jabra PanaCast toegepast kan worden. in de 1e casus vertellen wij hoe de Jabra PanaCast gebruikt wordt voor een online meeting waar 1 persoon presenteert. In de 2e casus bespreken wij de voordelen bij een bijeenkomst die deels online plaatsvindt waar 2 a 3 personen op 1.5 meter op locatie aanwezig zijn. 

De oplossing voor een vergadering waarbij 1 persoon online presenteert

Scholen zijn op dit moment druk bezig om kennis online bij hun leerlingen over te brengen. De Jabra Panacast is dé oplossing voor het verbeteren van de online lessen/cursussen. De 180˚ camera zorgt voor een breder zicht en de “automatisch-volgen” technologie zorgt voor een interactieve les of cursus. Om het gehele systeem compleet te maken bevat het ook een speaker (Speak 750) zodat je overal te horen bent en ook al je deelnemers duidelijk kunt horen.
Kortom, de Jabra Panacast is samen met de goede en realistische prijs dé oplossing voor het creëren van een betere online les omgeving.

Actie Jabra PanaCast

Van € 1119 naar € 725

Jabra Panacast “meeting room in a box

  • Jabra PanaCast
  • Tafel standaard
  • Jabra Speak 750
  • Jabra PanaCast HUB USB

De videovergadering waar 2 of meer mensen in één vergaderruimte online deelnemen aan een online meeting. 

Communicatie is the key for success.

In deze tijd waar veel vanuit huis wordt gewerkt, is de Jabra Panacast (videovergadering systeem) de oplossing om een professionele en kwalitatieve vergadering te organiseren. Met dit systeem is het mogelijk om de 1.5 meter afstand te behouden met je collega’s die in dezelfde ruimte de vergadering bijwonen. De 180˚ camera zorgt er namelijk voor dat de spreiding gemaximaliseerd wordt waardoor het zicht oppervlak verbeterd wordt t.o.v. de webcam van je laptop. Naast het vergrote oppervlak beschikt het systeem ook over de intelligent zoom functie die automatisch inzoomt op het aantal personen die in dezelfde ruimte zijn. De Jabra Panacast bevat ook een speaker (speak 750) met een ingebouwde microphone voor een optimale video en audio ervaring. Kortom, de Jabra Panacast is de oplossing voor het verbeteren van een online vergadering. 

Demo Jabra PanaCast meeting room in a box

Ben je geïnteresseerd in de Jabra panacast?