Video: Bescherm je organisatie tegen hackers | Cloudcarrier

Blog Bescherming tegen hackers
15 jan

In deze YouTube-video duiken we diep in de wereld van cybersecurity en onthullen we hoe je jouw organisatie op drie essentiële lagen kunt beschermen tegen hackers en malware. Leer meer over de fysieke, hardware- en cloudlagen en ontdek waarom een uitgebreide beveiligingsaanpak zo cruciaal is in dit digitale tijdperk.

Bekijk de video:

De drie lagen

Fysieke Laag: Werkplek en Netwerken
Hackers gaan steeds geraffineerder te werk. Ontdek in de video wat je kunt doen om je wifi, internetverbinding en andere netwerken te beschermen. Het begint allemaal bij het beveiligen van je fysieke werkplek.

Hardware Laag: Bescherm je Apparaten
Van laptops tot smartphones, onze hardware is een kwetsbaar doelwit voor hackers. Leer hoe je je MacBook, iPhone en andere apparaten kunt beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang.

Cloud Laag: Veilig Werken Online
Met de groei van online samenwerking wordt ook de cloud een doelwit voor hackers. Ontdek welke stappen je kunt nemen om je gegevens te beschermen wanneer je online werkt. Leer hoe je veilig kunt omgaan met cloudservices en wat je moet weten over het beveiligen van je gegevens in de digitale omgeving.

Beveiligingstips en Apps
Krijg praktische beveiligingstips en ontdek welke apps jou kunnen helpen om een extra laag bescherming toe te voegen. Leer meer over ethische hackers en het belang van voortdurende bewustwording in de snel evoluerende wereld van cybersecurity.

Kom bijvoorbeeld meer te weten over de wachtwoordenmanager 1Password.

Bescherm je organisatie vandaag nog tegen de steeds geavanceerdere bedreigingen van hackers en malware. Bekijk onze video en implementeer effectieve beveiligingsmaatregelen op alle drie de lagen. Samen bouwen we een veiligere digitale toekomst voor jouw organisatie.

Weet jij hoe goed je organisatie beveiligd is of heb je de hulp nodig van Cloudcarrier om dit in kaart te brengen? Neem dan contact op via 088 252 20 10 of door het contactformulier hieronder in te vullen.

Contactformulier