WEBINAR: Gebruik jij Apple? Maar beheer je het nog niet?

Test
29 jan

Gebruikt jou organisatie al Apple?

Maar heb je dit nog niet in beheer?

Kun jij zien hoeveel Apple-apparaten er in gebruik zijn binnen jouw organisatie? Weet je of ze op de laatste MacOS draaien of hoe gezond al je apparaten zijn? Is het antwoord op minstens één van deze vragen ‘nee’? Dan is het tijd om je in te schrijven voor het Apple webinar over het beheren van je Apple devices.

Apple Consultants Michael en Manuel leggen je tijdens deze Apple webinar uit waarom het beheer cruciaal is voor naadloze integratie en veiligheid van MacBooks, iPhones en meer…

Wat wordt er besproken in het Apple webinar?

  1. Zero-Touch Onboarding: In het Apple beheer webinar zullen we het hebben over hoe je nieuwe medewerkers een feestelijke en efficiënte start kunt geven. Ontdek hoe zero-touch deployment en de ‘unboxing experience’ hun eerste werkdag transformeert in een naadloze ervaring. Efficiënte onboarding bevordert niet alleen retentie en betrokkenheid, maar heeft ook directe invloed op de prestaties van medewerkers. Het creëert een positieve werkomgeving en zet de toon voor een succesvolle loopbaan binnen de organisatie. Bekijk deze video over het onboarden van een nieuwe medewerker en hoeveel stappen daar aan te pas komen.
  2. MDM voor Beheer en Privacy: Duik met ons in de wereld van Mobile Device Management (MDM) en Mosyle. Leer hoe MDM niet alleen essentieel is voor effectief Apple-beheer, maar ook de privacy van medewerkers waarborgt. Ontdek hoe we op afstand beheer en inzicht in de ‘gezondheid’ van apparaten combineren. Persoonlijke informatie blijft volledig privé en wordt niet gedeeld zonder toestemming.
  3. Wat doet Cloudcarrier voor jou organisatie? Leer hoe jouw hardware al bij aankoop op de juiste manier geconfigureerd wordt voor een vlotte start. Terwijl wij zorgen voor een soepel verlopend proces, kan jij je richten op de groei van je organisatie.

De sprekers

Michael Linszen, Commercieel Directeur & Co-Founder van Cloudcarrier

Michael Linszen

Commercieel Directeur & Co-founder Cloudcarrier

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Manuel Spaan

Apple consultant & Accountmanager 

Bemachtig jouw plek tijdens een van de webinars!

Schrijf je nu in!

Ik meld mij aan!