Fleetsmith Mobile Device Management (MDM) stopt, Cloudcarrier biedt het alternatief!

Cloudcarrier stapt over naar Mosyle als standaard MDM (Mobile Device Management)
24 apr

Ben je op zoek naar een alternatief voor Fleetsmith als Mobile Device Management oplossing? Cloudcarrier helpt je met migreren van Fleetsmith MDM naar Mosyle MDM.

Mosyle MDM als alternatief voor Fleetsmith MDM

Tot 2 jaar geleden gebruikten we bij Cloudcarrier de Fleetsmith MDM oplossing om de Apple devices van onze klanten te beheren. Toen Apple Fleetsmith twee jaar geleden overnam heeft ons team gecertificeerde Apple Consultants kritisch gekeken naar de impact van deze overname op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Tot de overname was Fleetsmith zijn tijd ver vooruit in gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Met name de mogelijkheid van het automatisch updaten van applicaties voor Cloudcarrier een belangrijke factor om destijds te kiezen voor Fleetsmith als Mobile Device Management oplossing.

Helaas werd de mogelijkheid van het automatisch updaten van applicaties in Fleetsmith direct na de overname opgeschort door Apple. Voor Cloudcarrier een reden om serieus andere oplossingen te overwegen.

Na een grondig onderzoek tussen verschillende MDM’s besloten we twee jaar geleden om Mosyle MDM te gaan gebruiken als alternatief voor Fleetsmith MDM. We gebruiken Mosyle nu ruim 2 jaar en zijn zeer tevreden met de kwaliteit en functionaliteiten die Mosyle ons biedt als Mobile Device Management oplossing.

Hulp nodig bij migratie van Fleetsmith naar Mosyle?

Per 21 oktober 2022 moet je het alternatief voor Fleetsmith in gebruik hebben genomen omdat per deze datum Fleetsmith niet meer actief is.

Migreren is altijd spannend en niet altijd even eenvoudig. Dat hebben we bij Cloudcarrier in de praktijk ondervonden toen we 2 jaar geleden tientallen  migraties voor onze klanten hebben uitgevoerd. Onze Apple Consultants kunnen zichzelf dan ook met recht ervaringsdeskundig noemen met betrekking tot het migreren van Fleetsmith naar Mosyle.

Heb jij hulp nodig met migratie van Fleetsmith naar Mosyle? Of heb je andere vragen met betrekking tot Mobile Device Management oplossingen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op door te bellen met 088 25 22 010, mail naar info@cloudcarrier.nl of vul het contactformulier in.