Aerohive Innovation Award voor PPSK-Kiosk

De PPSK-Kiosk is twee jaar geleden ontstaan uit de creativiteit van het Cloudcarrier team. We miste een oplossing om op een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier gebruik te maken van de PPSK techniek van Aerohive. Aangezien deze er nog niet was hebben we hem zelf gemaakt. We zijn een aantal jaar verder, en de PPSK-Kiosk is uitgegroeid tot een volwaardige oplossing. Daarom zijn ook wij trots op de behaalde prestatie van het PPSK-Kiosk team!

PPSK-Kiosk is namelijk uitgeroepen als de meest innovatieve partner van Aerohive in de Benelux. Afgelopen donderdag was de jaarlijkse Xperience Day van Aerohive Networks. PPSK-Kiosk was die dag ook uitgenodigd om aanwezig te zijn om alle gasten te voorzien van een unieke veilige Wi-Fi code.

De Aerohive Xperience Day was weer een groot succes en we zijn dan ook enorm trots op het PPSK-Kiosk team. Daarnaast bedanken we Aerohive voor zijn goede zorgen en partnerschap. Het komende jaar hebben weer enorm veel ontwikkelingen in de pijplijn. In de komende maanden zullen we een aantal nieuwe functies introduceren die de PPSK-Kiosk nog breder inzetbaar maakt en meer schaalbaar is.