Cloudcarrier Lelystad

Ben je op zoek naar een Apple consultant in Lelystad? Kom langs bij Cloudcarrier of neem contact met ons op voor een afspraak op locatie. Onze snelheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij snel op locatie zijn wanneer dit nodig is.

Beschikbaar in heel Lelystad

Ook binnen de polder is Cloudcarrier actief. Wij zijn regelmatig te vinden op kantoor bij onze klanten binnen en buiten de polder. Nieuwe implementaties of regulier onderhoud, Cloudcarrier kan jouw IT vraagstukken volledig uit handen nemen. Vraag naar onze referenties. Of bekijk onze geverifieerde-beoordelingen bij Apple.

Cloudcarrier is gecertificeerd

Met Cloudcarrier haal je een betrouwbare partner in huis. Cloudcarrier is volledig gecertificeerd voor Wi-Fi oplossingen (Aerohive), Google Apps en Apple. Voor Apple behoort Cloudcarrier tevens tot het Apple Consultants Netwerk.

Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, spreek met ons af voor een kopje koffie in Amsterdam of kom bij ons langs in Lelystad.

Super snel Wi-Fi en een betrouwbaar netwerk zorgt voor een geweldige ervaring. Laat je adviseren door Cloudcarrier.

Cloudcarier traint al jouw medewerkers voor en na de overstap op Apple. Cloudcarrier Maakt ‘van’ jou en je medewerkers een Apple Expert!

ROL VAN EEN CONSULTANT

Onze rol als erkend Apple consultant is het adviseren van bedrijven bij de aanschaf van een Mac, iPhone en iPad. Onze voornaamste taak die hieruit voortvloeit is het omzetten van de wensen van een bedrijf naar een technische implementatie. Cloudcarrier verzorgt de gehele transitie van Windows naar Apple. Maar integreert ook Apple werkplekken in een windows omgeving.

Mac

Er is altijd een Mac die aansluit bij je werk, van een lichte MacBook Air met een batterij die de hele dag meegaat tot een krachtige iMac.

Cloudcarrier-Mac-Yosemite
iPhone, Apple

iPhone

Met een iPhone ben je altijd op de hoogte van je bedrijfsvoering. Slechts één tikje verwijderd van je Mail, Agenda en CRM contacten.

iPad

Met de iPad verhoog je direct de productiviteit. Gebruik de iPad als een extra scherm of werk overal zonder vaste werkplek.

Cloudcarrier-iPad-Air

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fill out my online form