Apple Consultants

Cloudcarrier wordt door Apple erkend als officiële business partner en Apple consultant. Deze status is verkregen doordat onze consultants worden opgeleid, zodat zij altijd in het bezit zijn van de laatste Apple certificeringen. Daarnaast zijn zij bekend met het succesvol afronden van Apple projecten.

Apple logo grijs

Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, spreek met ons af voor een kopje koffie in Amsterdam of kom bij ons langs in Lelystad.

Super snel Wi-Fi en een betrouwbaar netwerk zorgt voor een geweldige ervaring. Laat je adviseren door Cloudcarrier.

Cloudcarier traint al jouw medewerkers voor en na de overstap op Apple. Cloudcarrier Maakt ‘van’ jou en jouw medewerkers een Apple Expert!

ROL VAN EEN CONSULTANT

Onze rol als erkend Apple consultant is het adviseren van bedrijven bij de Aanschaf van een Mac, iPhone en iPad. Onze voornaamste taak die hieruit voortvloeit is het omzetten van de wensen van een bedrijf naar een technische implementatie. Cloudcarrier verzorgt de gehele transitie van Windows naar Apple. Maar integreert ook Apple werkplekken in een windows omgeving.

Mac

Er is altijd een Mac die aansluit bij je werk, van een lichte MacBook Air met een batterij die de hele dag meegaat tot een krachtige iMac.

Cloudcarrier-Mac-Yosemite
iPhone, Apple

iPhone

Met een iPhone ben je altijd op de hoogte van je bedrijfsvoering. Slechts één tikje verwijderd van je Mail, Agenda en CRM contacten.

iPad

Met de iPad verhoog je direct de productiviteit. Gebruik de iPad als een extra scherm of werk overal zonder vaste werkplek.

Cloudcarrier-iPad-Air

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

  • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.