Met het Apple Volume Purchase Program (VPP) kun je gecentraliseerd apps inkopen voor jouw medewerkers. Hierdoor blijven apps eigendom van het bedrijf en zijn deze overdraagbaar tussen medewerkers.

Apple Volume Purchase Program (Apple VPP)

Met het Apple Volume Purchase Program (kort: Apple VPP) zijn apps van het bedrijf. Gaat een medewerker weg dan trek je simpelweg de app weer terug en dan kan deze aan een andere medewerker worden gegeven. Dure apps lopen dus niet weg met de medewerkers, en dat scheelt geld.

In overleg met ontwikkelaars over de hele wereld kunnen commerciële apps op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf. Custom B2B apps worden op afspraak ingekocht via de Apple VPP Store. Zo krijg je precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Zelf apps maken voor jouw bedrijf is ook een mogelijkheid. Neem hiervoor contact met ons op.

Apps voor je medewerkers

Koop apps in voor Mac, iPad en iPhone via de Apple VPP store. Deze online winkel is er speciaal voor bedrijven en instellingen. Hier zijn zowel gratis als betaalde apps in bulk te koop. Nadat de Apps zijn gekocht worden ze via Apple Beheer makkelijk toegewezen aan de juiste apparaten. Medewerkers hoeven geen actie te ondernemen om de Apps te gaan gebruiken.

VPP, iPad, iPhone, Apps

Zakelijke en privé apps op hetzelfde apparaat; Privacy voor iedereen

Gebruikers kunnen Apple VPP apps gepusht krijgen naar hun apparaat of zelf downloaden uit de App Store en Mac App Store. Hiervoor kunnen medewerkers hun eigen Apple ID gebruiken. Een IT administrator en ook Cloudcarrier ziet niet het Apple ID van de medewerkers. Zakelijke en privé apps worden onderdeel van hetzelfde Apple ID zonder dat dit conflicten oplevert.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

  • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.