Wat Apple beheer mogelijk maakt

Een computer beheren is normaal voor de meeste bedrijven. Na 2007 ontstond er een grote behoefte om ook mobiele apparaten te beheren zoals een iPhone of iPad. Deze apparaten zijn vaak buiten het IT netwerk en zijn niet te beheren met traditionele tools. Hierdoor moest een nieuwe manier van beheren worden ontwikkeld. Deze nieuwe manier noemen we “Mobile Device Management” afgekort MDM. MDM zorgt voor meer overzicht, is licht in gebruik en zorgt er voor dat je buiten en binnen de IT omgeving kan blijven beheren. Lees hier alle voordelen.

“Wij hebben “Apple Beheer as a service” ontwikkeld omdat traditioneel systeembeheer in de huidige markt niet voldoet. Het in dienst nemen van eigen personeel is te kostbaar, en het uitbesteden zorgt voor problemen door de vele frequente updates en verschillende configuraties per apparaat.”

Cludcarrier logoCloudcarrier

Wat Apple Beheer voor jou kan betekenen

Wat Apple Beheer voor jou kan betekenen

Heb je ook wel eens een YouTube filmpje niet kunnen bekijken door een verouderde flash versie? Cloudcarrier is op zoek gegaan naar een manier om haar klanten beter pro-actief te kunnen voorzien van updates. Met Apple Beheer kan Cloudcarrier ervoor zorgen dat alle beheerde apparaten, zolang ze voorzien zijn van een internetverbinding, worden voorzien van de laatste updates. Maandelijkse update rondes zijn dus verleden tijd!

Laten medewerkers wel eens de computer aan staan terwijl ze vertrokken zijn? Met een centrale configuratie voor energie instellingen van een computer kan je honderden euro’s per jaar besparen. Ook achtergronden, snelkoppelingen, netwerkinstellingen en printers kunnen centraal worden geconfigureerd op alle apparaten zodat ze zelfs na een wijziging gelijk zijn voor alle apparaten!

Het vernieuwen of vervangen van een bestaande werkplek is vaak kostbaar werk. Dit komt door dat er vaak complicaties ontstaan doordat het niet vaak voorkomt om het te automatiseren. Met Apple beheer heeft Cloudcarrier dit opgelost. Een nieuwe Apple werkplek kan uit de doos binnen minuten gebruiksklaar worden gemaakt zonder tussenkomst van een ICTer op locatie.

Kan jij binnen 2 minuten opzoeken welke apparaten er in uw organisatie daadwerkelijk gebruikt worden en welke er liggen te verstoffen? Cloudcarrier heeft geluisterd naar haar klanten en heeft door de integratie tussen Apple beheer en het Cloudcarrier dashboard inzichtelijk gemaakt hoe apparaten gebruikt worden, wat de gezondheidsstatus van een apparaat is, zodat jij meer inzicht krijgt in de kostbare apparatuur binnen de organisatie.

Overzicht van de prijzen

Met Apple Beheer maken wij onderscheid op basis van besturingssysteem. Dit wil zeggen dat wij verschillende prijzen hanteren voor iOS apparaten (iPhone & iPad) en Macs (laptops en desktop computers). Voor een vast bedrag per apparaat per maand krijg jij onderstaande features, support en meer!

Type apparaat

iOS

Mac

Per device per maand7 p/m15 p/m
Installatie van standaard software updates
Management Dashboard
Cloudcarrier App Store
Installatie van organisatie-specifieke apps
Installatie & updates van in-house apps
Centraal aankopen van apps via VPP
Installatie van organisatie-specifieke configuraties
Installatie van organisatie-specifieke restricties
Mogelijkheid tot apparaten vergrendelen & wissen op afstand
Installatie van standaard software
Updates van besturingssysteem

iOS €7 per maand

Mac €15 per maand

 • Installatie van standaard software updates

 • Management Dashboard

 • Cloudcarrier App Store

 • Installatie van organisatie-specifieke apps

 • Installatie & updates van in-house apps
 • Centraal aankopen van apps via VPP

 • Installatie van organisatie-specifieke configuraties

 • Installatie van organisatie-specifieke restricties

 • Mogelijkheid tot apparaten vergrendelen & wissen op afstand

 • Installatie van standaard software

 • Updates van besturingssysteem

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.