Apple, icon, iphone, ipad, DEP

Apple Device Enrollment Program (DEP)

Met het Device Enrollment Program is het zakelijk inzetten van Apple apparaten nu nog makkelijker. Al vanaf de fabriek weet het apparaat dat het bij jouw bedrijf hoort. Dat scheelt tijd en dus geld.

Cloudcarrier begeleid jou om op de juiste manier te bestellen, direct bij Apple of bij een Reseller. Door de apparaten aan te schaffen via het DEP (Device Enrollment Program) verloopt het uitrollen van de apparaten sneller en makkelijker.

Configuratie op afstand

Grootschalige implementaties van iPad, iPhone en Mac kunnen dankzij DEP probleemloos worden uitgevoerd. Zodra gebruikers hun apparatuur activeren, worden accountinstellingen, apps en toegang tot IT voorzieningen direct draadloos toegevoegd en geconfigureerd. Het grote voordeel is dat ICT’ers geen fysieke toegang tot het apparaat nodig hebben om de installatie te voltooien. De medewerkers mogen en kunnen dit zelf doen.

management-large, DEP

De baten van DEP

DEP vereenvoudigt de eerste configuratie van een apparaat, zodat een medewerker dit zelf kan uitvoeren. Daarnaast kan Apple Beheer bepaalde schermen van de configuratie-assistent over slaan om het proces nog makkelijker te maken. Een ander voordeel van DEP is dat het apparaat, nadat deze is gewist altijd direct vraagt om inlog gegevens van het bedrijf. Hierdoor is een gestolen of verloren apparaat niks waard voor derden.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

  • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.