Apple Beheer

Apple beheer zoals Apple het bedoeld heeft!

Voor zowel MKB als grote organisaties verzorgt Cloudcarrier al 10 jaar lang de Apple werkplekken. Wij zorgen ervoor dat de Apple devices up to date en veilig zijn. Via onze Apple beheer server (MDM) kunnen we alles voor jouw organisatie inrichten. En via het online dashboard krijg jij overzicht en controle over elke Apple werkplek.

 • Snelle servicedesk om vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke aanpak

 • Workflow optimalisatie tot aan de eindgebruiker

 • Apple trainingen op gebied van Mac, iPhone en iPad

 • Gecertificeerd Apple Consultant. Heb je vragen of een probleem met je Apple product? Neem contact met ons op!

apple, apple consultants network

Stel je Apple vraag nu!

Bel ons op 088-25 22 010

Neem contact met ons op

Tel: 0882522010

Apple logo grijs

ERVARING VAN ONZE KLANTEN

Bij Cloudcarrier willen wij dat klanten blij worden van hun werkplek. Daarom is onze missie niet volbracht tot de klant echt tevreden is. Lees hier onder wat onze klanten van ons vinden.

Als kinderopvang willen wij kinderen op een veilige manier kennis laten maken met technologie en sociale media. Door Cloudcarrier hebben we onze iPads in beheer. Daarnaast heeft Cloudcarrier bepaalde apps en instellingen beperkt, zodat wij zelf bepalen wat kinderen wel en niet op de iPads mogen doen en zien.

Directeur: Martin Bosma, Eigen & Wijzer

Voorraadbeheer en klantencommunicatie zijn essentieel binnen ons bedrijf. Cloudcarrier heeft de migratie van Windows naar Apple perfect begeleid inclusief training voor onze medewerkers.
Over Wi-Fi hebben we het eigenlijk niet meer. Dat functioneert altijd naar behoren. Als er een probleem is dan worden we meteen doorgeschakeld binnen Cloudcarrier zodat het probleem snel en adequaat wordt opgelost.

Directeur: Hans van Willige, Bron Jewelry B.V.

Als Marketing Support Agency willen wij niet bezig zijn met het beheer van onze digitale werkomgeving. Daarom hebben wij het beheer van onze Macs uitbesteed aan Cloudcarrier. Wij hoeven ons nu niet meer bezig te houden met de facilitaire zaken rondom het gebruik van de Mac.

Managing Partner: Robert Chevalier, Colourcake

CLOUDCARRIER APPLE BEHEER

Wij doen het werk, jij krijgt overzicht en controle!

Dashboard, Apple-Beheer, Cloudcarrier

Stap 1: Hoe ziet jouw perfecte Apple werkplek eruit?

Voordat wij een werkplek kunnen inrichten waar je echt blij van wordt, kijken we eerst samen naar wat jouw bedrijf echt nodig heeft. Zo definiëren we alle Apps, instellingen, afdelingen en bedrijfs policies.

Apple Line-up

Stap 2: Cloudcarrier maakt de configuratie

Wanneer het duidelijk is wat jouw bedrijf nodig heeft gaan wij aan de gang om de optimale Apple configuratie te bouwen, met alle eisen, van printer instellingen tot e-mail configuratie en uiterlijkheden zoals een mooi bureaublad.

Stap 3: Cloudcarrier pusht de configuratie

Met onze Apple Beheer dienst pushen we de gehele configuratie naar alle Mac’s, iPhone’s en iPad’s. Daarnaast kunnen we ook niet verplichte apps makkelijk beschikbaar stellen via de Kiosk.

Cloudcarrier self-service kiosk
Cloudcarrier update gif

Stap 4: Cloudcarrier houd de configuratie up to date

Met Apple Beheer van Cloudcarrier zijn alle apparaten binnen de organisatie altijd up-to-date. Wij zorgen ervoor dat alle Apple apparatuur en besproken Apps voorzien zijn van de laatste updates en beveiliging.

Stap 5: De Cloudcarrier servicedesk staat voor je klaar

Cloudcarrier heeft een team van gecertificeerde Apple consultants. Wij staan klaar om mogelijke problemen snel en behulpzaam aan te pakken. Heb je vragen? Stel ze gerust!

ipad
Yosemite-Macbook

Bespaar tijd en dus geld met Apple Beheer

Apple Beheer zorgt er voor dat de juiste apps op het apparaat staan en daarbij ook nog eens goed zijn ingesteld. Door de integratie met het Cloudcarrier dashboard krijg  je eindelijk inzicht hoe gezond de ICT omgeving is.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.