Dan kies je voor een partner die begrijpt dat een ideale werkplek meer is dan alleen technologie. We werken namelijk mét mensen, voor mensen.

Wij faciliteren, met bewezen technologie, bouwblokken die voelen als maatwerk. Zo helpen wij onze klanten om processen te automatiseren met Google Workspace. En zorgen we dat alle Apple producten up to date zijn. 

Dit doen wij met de focus op continuïteit van uw organisatie, vrijheid voor de medewerkers en samenwerking tussen teams. Ook zorgen we voor een beter rendement doordat medewerkers meer kunnen doen in dezelfde werkdag en geweldige tooling die bijdragen aan het geheel. Ons team staat garant voor efficiënte ondersteuning, met bewezen expertise in Apple-beheer, Google Workspace, telefonie, Wi-Fi en meer.

Laat Cloudcarrier jouw werkplek transformeren en ervaar de voordelen van een betrouwbare en innovatieve ICT-partner

Apple Zakelijk
apple
Apple Zakelijk
Google Workspace
google
Google Workspace
Netwerkbeheer
netwerk-beheer
Netwerkbeheer
Systeembeheer
systeem-beheer
Systeembeheer
Zakelijk WiFi
Zakelijk WiFi
Zakelijk WiFi
Zakelijke telefonie
VoIP zakelijke telefonie
Zakelijke telefonie
ICT servicedesk
ICT Servicedesk | ICT beheer
ICT servicedesk
ICT diensten
ICT Werkplekbeheer
werkplek-beheer
ICT Werkplekbeheer
ICT diensten
One-stop-shop | ICT Beheer

One-stop-shop

Naast Cloudcarrier heb je geen andere ICT dienstverlener meer nodig. We doen alles van systeembeheer tot zakelijk WiFi, van werken in de cloud tot zakelijke telefonie. Een one-stop-shop voor al jouw ICT diensten!

ICT Servicedesk | ICT beheer

Goed bereikbare servicedesk

Ga je zelf googlen en puzzelen of bel je de Cloudcarrier Servicedesk? Steeds meer organisaties weten Cloudcarrier te vinden. Onze klanten blijven bij ons om onze Servicedesk. Daar werkt een team systeembeheerders die zowel op afstand als op locatie jouw vraagstuk oplossen. Simpel of complex, wij lossen het voor je op!

Persoonlijk IT advies | ICT Beheer

Persoonlijk advies op maat

Goede apparatuur is 1 ding. Maar wat doe je er mee? Bij Cloudcarrier vragen we door naar de vraag achter de vraag. Door middel van die aanpak stroomlijnen we niet alleen jouw bedrijfsprocessen, maar we richten ook complete softwarepakketten in om jouw organisatie efficiënter te laten werken.

Communicatieve ICTers | ICT Beheer

Communicatieve ICT'ers

De C in ICT staat voor Communicatie. Dat is de belangrijkste reden dat onze klanten voor ons kiezen. Technisch jargon proberen we te voorkomen; we helpen onze klanten pro actief. Zowel bij nieuwe aanvragen, problemen als onze projectmatige aanpak.

pexels-burak-kebapci-1250664

Wil je onze dienstverlening ervaren voordat je een keuze maakt? Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening dat je een aantal diensten vrijblijvend kunt uitproberen.

Gratis demo's

Apple Mac/iPhone/iPad Beheer 1 maand

Meer overzicht en controle of al je Apple devices, en het on- en offboarding traject van begin tot eind geautomatiseerd? Ervaar ons Apple Beheer platform!

Neem contact op

WiFi adviesplan incl. rapportage

Een WiFi netwerk is zo goed als de zwakste schakel. Daarom is het meten en optimaliseren van je WiFi dekkingsplan de belangrijkste stap in de implementatie. Wij denken met je mee en helpen je in een adviesgesprek naar een volledig dekkend WiFi netwerk.

Neem contact op

Google Workspace uitproberen 14 dagen

Hét samenwerkingsplatform voor de zakelijke markt. Wij geven je een korte demo, en vervolgens krijg je 14 dagen toegang tot een gratis Google Workspace omgeving waar je zelfstandig het ruime pakket aan apps kunt proberen.

Neem contact op

ICT Adviesgesprek 1 uur

Heb je een ICT-uitdaging, maar weet je niet waar je moet beginnen? Één van onze consultants neemt dit graag met je door, en denkt met je mee over een oplossing.

Neem contact op

ICT Security Scan incl. verbeterplan

Is jouw digitale werkplek beschermd tegen cyber aanvallen? Onze security expert neemt jouw omgeving door en geeft concrete verbeteradviezen.

Neem contact op

ExtremeCloud IQ WiFi 1 maand demo

Met ExtremeCloud IQ beheer jij je Extreme Networks netwerk vanuit de cloud. Het configureren, updaten en gebruik inzien van de Access Points, switches en SD-WAN apparatuur wordt een eitje. We geven je graag een demonstratie.

Neem contact op

Onze avonturen van de afgelopen jaren hebben we op een rijtje gezet. Klik hier voor de Cloudcarrier timeline 🎉

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar!

Je kunt ons alles vragen!

Voor een werkplek die blij maakt: neem contact op!

Al het nieuws
Nooit meer dubbel geboekte vergaderruimtes met Joan 6 RE
Joan_6_RE_lifestyle_v2
26 mrt

Nooit meer dubbel geboekte vergaderruimtes met Joan 6 RE

Lees meer
Het verschil tussen zakelijk WiFi en consumenten WiFi
Cloudcarrier Sfeer-061
11 mrt

Het verschil tussen zakelijk WiFi en consumenten WiFi

Lees meer
Wegens succes verlengd! Apple Beheer Webinar
Uitgelichte afbeelding Blog Webinar]
11 mrt

Wegens succes verlengd! Apple Beheer Webinar

Lees meer